Nestled into the Dorset soil just outside Bridport, The Kiln, from first view, gives the impression of being a modest single story stone dwelling surrounded by neatly trimmed lawn. Look further however and the vision of the client and architect are revealed with a sunken terrace and lower ground floor which as a whole demanded some creative lighting solutions from Amos Lighting + Home.

From adding drama to a cloakroom covered in vibrant ‘chicken’ wallpaper to effectively lighting what risked being gloomy subterranean bathrooms, our warm relationship with the clients has resulted in a lighting scheme that very much enhances their naturally joyful creativity.

Credit: Stuart Cox Photography (www.stuartcoxphoto.com)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

#amoslighting

Close

Cart

No products in the basket.